Al generatieslang werken chef-koks met de naam Troisgros in dezelfde regio in Midden-Frankrijk. Michel Troisgros staat op het punt om het 93 jaar oude, met drie Michelinsterren bekroonde toprestaurant La Maison Troisgros, over te dragen aan zijn zoon César. César, een vierde generatie chef-kok, moet het vermaarde restaurant in goede banen gaan leiden en wordt daarin bijgestaan door zijn familie. Ook volgen we de veehouders, kwekers, kaasmakers en wijnboeren, die onderdeel van de keten uit maken en komen twee andere familiezaken, Le Central en La Colline du Colombier, aan bod. In die laatste is Michels andere zoon Léo chef-kok.
Nee, helaas is Menus-Plaisirs - Les Troisgros nog niet beschikbaar op Netflix in Nederland.
Sound | Lucile Demarquet | Sound Editor |
Production | Olivier Giel | Producer |
Sound | Emmanuel Croset | Sound Mixer |
Sound | Jean-Paul Mugel | Sound |
Editing | Hugo Orts | Assistant Editor |
Sound | Clément Berthou | Sound |
Editing | Frederick Wiseman | Editor |
Production | Karen Konicek | Producer |
Crew | Matthieu Monteux | Editorial Staff |
Editing | Guillaume Camboly | Project Manager |
Crew | James Bishop | Cinematography |
Production | Frederick Wiseman | Producer |
Crew | Arnaud Caréo | Technical Supervisor |
Camera | Juliette Picollot | Digital Imaging Technician |
Editing | Gilles Granier | Color Grading |
Crew | Isabelle Maingé | Post Production Supervisor |
Crew | Antoine Yar | Editorial Staff |
Camera | Andra Tevy | Assistant Camera |
Production | Jennifer Dolo | Production Director |
Sound | Thibaut Noirot | Sound |
Sound | Charles Vallette Viallard | Sound |
Sound | Diane Prieur | Sound Technical Supervisor |
Editing | Anne Lelandais | Project Manager |
Writing | Frederick Wiseman | Writer |
Directing | Frederick Wiseman | Director |