Al generatieslang werken chef-koks met de naam Troisgros in dezelfde regio in Midden-Frankrijk. Michel Troisgros staat op het punt om het 93 jaar oude, met drie Michelinsterren bekroonde toprestaurant La Maison Troisgros, over te dragen aan zijn zoon César. César, een vierde generatie chef-kok, moet het vermaarde restaurant in goede banen gaan leiden en wordt daarin bijgestaan door zijn familie. Ook volgen we de veehouders, kwekers, kaasmakers en wijnboeren, die onderdeel van de keten uit maken en komen twee andere familiezaken, Le Central en La Colline du Colombier, aan bod. In die laatste is Michels andere zoon Léo chef-kok.
Nee, helaas is Menus-Plaisirs, les Troisgros nog niet beschikbaar op Netflix in Nederland.
Sound | Jean-Paul Mugel | Sound |
Production | Jennifer Dolo | Production Director |
Production | Olivier Giel | Producer |
Camera | Juliette Picollot | Digital Imaging Technician |
Crew | Matthieu Monteux | Editorial Staff |
Editing | Hugo Orts | Assistant Editor |
Editing | Frederick Wiseman | Editor |
Crew | Arnaud Caréo | Technical Supervisor |
Crew | James Bishop | Cinematography |
Production | Karen Konicek | Producer |
Sound | Emmanuel Croset | Sound Mixer |
Sound | Clément Berthou | Sound |
Camera | Andra Tevy | Assistant Camera |
Sound | Lucile Demarquet | Sound Editor |
Editing | Anne Lelandais | Project Manager |
Crew | Isabelle Maingé | Post Production Supervisor |
Production | Frederick Wiseman | Producer |
Editing | Gilles Granier | Color Grading |
Sound | Thibaut Noirot | Sound |
Sound | Charles Vallette Viallard | Sound |
Sound | Diane Prieur | Sound Technical Supervisor |
Crew | Antoine Yar | Editorial Staff |
Editing | Guillaume Camboly | Project Manager |
Writing | Frederick Wiseman | Writer |
Directing | Frederick Wiseman | Director |