Een internationale culinaire wedstrijd wordt een strijdtoneel tussen rivaliserende koks, de ene beroemd om zijn Kantonese straatvoedsel en de andere een chef-kok met een Michelin-ster die in Frankrijk is opgeleid. Maar hun rivaliteit neemt een onverwachte wending wanneer ze een gemeenschappelijke vijand ontdekken en hun vaardigheden combineren in een samensmelting van Oost en West.
Production | 文雋 | Producer |
Writing | 刘毅 | Writer |
Directing | 葉偉民 | Director |
Writing | 文雋 | Writer |
Editing | Hongchao Yu | Editor |
Costume & Make-Up | Stanley Cheung Sai-Kit | Costume Design |
Editing | Shirley Yip Yuen-Ting | Editor |
Writing | Li Jing Ling | Writer |
Production | Mani Fok | Producer |
Camera | Yip Shiu-Kei | Director of Photography |
Sound | Alex San | Original Music Composer |
Sound | 陳光榮 | Original Music Composer |
Sound | 謝霆鋒 | Theme Song Performance |
Sound | 李克勤 | Theme Song Performance |
Sound | 鍾鎮濤 | Theme Song Performance |
Sound | 古巨基 | Theme Song Performance |
Sound | 陳偉霆 | Theme Song Performance |
Sound | 林峯 | Theme Song Performance |
Sound | 容祖兒 | Theme Song Performance |
Sound | Du Haitao | Theme Song Performance |
Sound | Ocean Hai Ming-Wei | Theme Song Performance |
Production | Cub Chin Kong-Hon | Producer |