In zijn vermaard restaurant 'Azurmendi' in Biskaje (Spanje), staat de 39-jarige topkok Eneko Atxa altijd te popelen om nieuwe ideeën op een bord te brengen. Door middel van nieuwe kooktechnieken zoekt hij ernaar de culinaire herinneringen uit zijn kindertijd te delen, alsook de traditie van zijn land - Baskenland - en de lokale producten die hem inspireren en zijn klanten een uitzonderlijke culinaire ervaring bezorgen. Op deze filmische culinaire reis trekken we naar Japan, een van de landen met de meeste Michelin sterren, waar de gastronomie een bijna mystieke ervaring kan worden omdat het altijd in verband heeft gestaan met de geschiedenis, de tradities, de cultuur en de roots.
Directing | Àngel Parra | Director |
Production | Pedro Peira | Producer |
Writing | José Antonio Blanco | Writer |
Editing | Tegaday Jimenez Cabrera | Editor |
Directing | José Antonio Blanco | Director |
Camera | Sergio de Uña | Director of Photography |
Writing | Àngel Parra | Writer |
Sound | Álex F. Capilla | Sound Designer |
Production | Javier Pruaño | Executive Producer |