Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 5

star 7.5

Durante la tormenta

2018

Durante la tormenta

2018

star 7.5
Vera is gelukkig getrouwd en moeder van een dochter. Haar leven verandert in een nachtmerrie wanneer ze, in een poging een misdaad te voorkomen, een reeks kettingreacties in gang zet. Ze heeft de mogelijkheid om het leven te redden van een jongen.
star 6

The Weekend Away

2022

The Weekend Away

2022

star 6
Kate en Orla zijn twee beste vriendinnen die persoonlijke tegenslagen hebben overwonnen. Wat het leven hen ook brengt, ieder keer kijken ze weer uit naar jaarlijkse weekendje weg. Dit jaar zijn ze op reis naar Kroatië. Alles is perfect totdat Orla wakker wordt en Kate vermist wordt. Met slechts een vage herinnering aan de vorige nacht en de politie die niet helpt, onthult haar verwoede zoektocht verwoestende geheimen dichter bij huis.
star 7.2

แมนสรวง

2023

แมนสรวง

2023

star 7.2
Khem en Wan, twee jonge mannen uit Chachoengsao, nemen de missie op zich om de waarheid te onderzoeken die verborgen is in Man Suang, de meest luxueuze en mysterieuze entertainmentclub in Siam. Achter het gordijn verzamelen mensen zich om plannen te maken en politieke onderhandelingen te voeren tijdens het einde van de regering van koning Rama III.
star 5.9

No One Gets Out Alive

2021

No One Gets Out Alive

2021

star 5.9
Ambar emigreert naar de Verenigde Staten om haar grote droom waar te maken. Intussen moet ze zich tevreden stellen met een kamer in een pension. Daar komt ze in een nachtmerrie terecht die ze niet kan ontvluchten.
star 6.5

The Whole Truth

2021

The Whole Truth

2021

star 6.5
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.

I'm Thinking of Ending Things

2020

star 6.6
Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten.
star 5.8

Perfect Stranger

2007

Perfect Stranger

2007

star 5.8
Onderzoeksjournaliste Rowena Price verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau Harrison Hill misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze geeft zich uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt.
star 7

A Fall From Grace

2020

A Fall From Grace

2020

star 7
Grace Waters, een goede bekende binnen haar gemeenschap in Virginia, blijft kalm als haar ex zijn minnares trouwt en haar zoon verhuist. Met steun van haar beste vriendin Sarah probeert ze haar leven weer op te pakken en krijgt een nieuwe relatie. Maar de nieuwe echtgenoot van Grace verwoest al snel haar leven, haar werk en - velen zeggen - haar gezond verstand. Ze bekent dat ze haar man vermoord heeft maar haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen
star 6.4

Mr. Harrigan's Phone

2022

Mr. Harrigan's Phone

2022

star 6.4
Craig, een jonge jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met een oudere, teruggetrokken miljardair, Mr. Harrigan. De twee vormen een band over boeken en een iPhone, maar wanneer de man overlijdt, ontdekt de jongen dat niet alles wat dood is weg is, en kan hij vanuit het graf met zijn vriend communiceren via de iPhone die bij hem begraven is.
star 6.3

查無此心

2023

查無此心

2023

star 6.3
Wanneer een mysterieus lijk in een rivier wordt gevonden, verdiept een noodlijdende politieagent zich in een reeks gruwelijke moorden terwijl het gevaar snel nadert.
star 6.5

The Bridge Curse

2020

The Bridge Curse

2020

star 6.5
Een groep universiteitsstudenten onderzoekt een stadslegende over de geest van een studente die rondspookt op een campusbrug.
star 4.8

Brazen

2022

Brazen

2022

star 4.8

Monica, O My Darling

2022

star 7
Na een plotse wending in een passionele affaire, belandt een gehaaide robotica-expert in een moorddadig complot. Maar niets - zelfs de dood niet - is wat het lijkt.
star 6.5

Luckiest Girl Alive

2022

Luckiest Girl Alive

2022

star 6.5
Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
star 6.6

They Cloned Tyrone

2023

They Cloned Tyrone

2023

star 6.6
De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.
star 5.4

Velvet Buzzsaw

2019

Velvet Buzzsaw

2019

star 5.4
Een groep artiesten en kunstverzamelaars stuit op een reeks schilderijen van de hand van een onbekende persoon. Deze ontdekking doet de geldwolven in hen naar boven komen, maar dit komt niet zonder een prijskaartje.
star 6.1

제8일의 밤

2021

제8일의 밤

2021

star 6.1
Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.
star 6.5

Una sull'altra

1969

Una sull'altra

1969

star 6.5
George Dumurrier is een rijke, maar gewetenloze arts die een kliniek runt met zijn broer Henry. Ondanks zijn huwelijk met Susan, die astmatisch is, heeft George een affaire met de mooie Jane, de assistente van een fotograaf.
star 6.6

I Am All Girls

2021

I Am All Girls

2021

star 6.6
Een meedogenloze vrouwelijke rechercheur onderzoekt bijzondere misdaden. Ze vormt een onwaarschijnlijke band met een seriemoordenaar. Zij vinden elkaar in een gemeenschappelijk doel: ze willen beiden een wereldwijd syndicaat van kindersmokkel oprollen. Al vlug beseft ze echter dat ze in een gevaarlijke situatie belandt.

keyboard_arrow_up