Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 6

star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.
star 6.4

Jaula

2022

Jaula

2022

star 6.4
Een echtpaar vindt een getraumatiseerd kind. Echtgenote Paula moet het vreemde gedrag van het meisje ontcijferen om haar identiteit en duistere verleden te ontrafelen.

There's Someone Inside Your House

2021

star 5.4
Makani verhuist van Hawaii naar Nebraska om er bij haar oma te wonen en haar middelbare school af te maken. De laatstejaars worden echter het doelwit van een gemaskerde moordenaar. De dader lijkt erop uit om de duistere geheimen van elke leerling te onthullen. De enige hoop op het stoppen van de moorden berust op de schouders van Makani en haar vrienden, voordat ze zelf het slachtoffer worden.
star 6.4

Secret in Their Eyes

2015

Secret in Their Eyes

2015

star 6.4
Een hecht team van FBI onderzoekers, Ray (Chiwetel Ejiofor) en Jess (Julia Roberts), raakt verscheurd wanneer ze ontdekken dat de tienerdochter van Jess op brute en onverklaarbare wijze is vermoord. Dertien jaar later, na iedere dag obsessief op zoek te zijn naar de ongrijpbare moordenaar, heeft Ray eindelijk een nieuw spoor ontdekt waarvan hij zeker is dat hij de zaak kan oplossen. Niemand is echter voorbereid op hetgeen dat vervolgens zal gaan gebeuren.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
Na een wervelende romance met een rijke weduwnaar verhuist een naïeve bruid naar het landgoed van zijn familie, maar kan niet ontsnappen aan de angstaanjagende schaduw van zijn overleden vrouw.
star 6.5

Offering to the Storm

2020

Offering to the Storm

2020

star 6.5
Inspecteur Amaia Salazar confronteert de oorsprong van haar nachtmerries terwijl ze de donkerste geheimen van de Baztan-vallei ontvouwt. Deel 3 in de Baztan-trilogie.

Svaha: The Sixth Finger

2019

star 6.8
Predikant Park onderzoekt verdachte religieuze sekten. Hij roept de hulp in van een bevriende boeddhistische monnik om een nieuwe groep van mysterieuze origine onder de loep te nemen. Ondertussen onderzoekt politie-inspecteur Hwang een moordzaak en de hoofdverdachte is lid van deze groep.
star 4

Wounds

2019

Wounds

2019

star 4
Wanneer Will na een gewelddadige vechtpartij een mobiele telefoon vindt, verandert zijn leven geleidelijk aan in een nachtmerrie. Hij besluit de telefoon te houden totdat de rechtmatige eigenaar terugkeert en alles zal veranderen.
star 5.8

Cam

2018

Cam

2018

star 5.8
Alice is een jong meisje dat vaak voor haar webcam zit. Ze plaatst veel foto's van zichzelf op haar website. Op een dag doet ze echter een vreemde ontdekking. Ze merkt dat ze op haar site op onverklaarbare wijze vervangen is door een exacte replica van zichzelf.
star 6.1

Apostle

2018

Apostle

2018

star 6.1
In 1905, een man reist naar een afgelegen eiland op zoek naar zijn vermiste zus die ontvoerd is door een mysterieuze religieuze cultus.
star 6.9

Ittefaq

2017

Ittefaq

2017

star 6.9
Een huisvrouw en een schrijver zijn hoofdverdachten en de enige getuigen in een dubbele moord. Eén rechercheur moet de ongrijpbare waarheid boven tafel zien te krijgen.
star 5.3

How It Ends

2018

How It Ends

2018

star 5.3
De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vrouw Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.
star 5.8

Maggie Moore(s)

2023

Maggie Moore(s)

2023

star 5.8
Politiechef Sanders (Jon Hamm) onderzoekt de bizarre moorden op twee vrouwen met dezelfde naam en ontrafelt een web van leugens. Hij ontmoet en valt al snel voor Rita (Tina Fey), een nieuwsgierige buurvrouw die graag wil helpen het mysterie op te lossen.
star 5.6

Mute

2018

Mute

2018

star 5.6
'Mute' speelt zich af in de nabije toekomst en volgt een barman die de naam Leo draagt en in de bruisende stad Berlijn woont. Door een ongeluk in zijn jeugd heeft Leo het vermogen om te kunnen praten verloren en het enige goede in zijn leven is zijn vriendin Naadirah.

A Classic Horror Story

2021

star 5.8
In deze spannende film strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.
star 7

Penyalin Cahaya

2021

Penyalin Cahaya

2021

star 7
star 6.1

Lost Girls

2020

Lost Girls

2020

star 6.1
Wanneer haar dochter Shannan vermist wordt gaat Mari Gilbert uit New York op onderzoek uit. In de bossen doet ze een gruwelijke ontdekking wanneer ze op de lichamen van andere meisjes stuit. Deze blijken zich te hebben opgehouden in de seksindustrie en zijn vermoord door de seriemoordenaar die Long Island onveilig maakt.

keyboard_arrow_up